Bu Blogda Ara

16 Şubat 2018 Cuma

İZMİR KARŞIYAKA MİRAY YURTSEVEN RESİM SERGİSİ

İzmir Karşıyaka Belediyesi Kültür Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen HAYALLER VE TUVALLER Yağlıboya Resim Sergisi 19 Şubat - 24 Şubat 2018 tarihleri arasında Karşıyaka Belediyesi Bostanlı Güzel Sanatlar Parkı içindeki Resim Galerisinde  gezilebilecek.
Miray YURTSEVEN, Makedon göçmeni bir ailenin 3 çocuğundan ortancası olarak İzmir Karşıyaka'da doğdu.İlk ve Orta öğrenimini tamamladıktan sonra , Karşıyaka Gazi Lisesi ve Ege Üniversitesi Fen Fakültesi Kimyagerlik Bölümünden mezun oldu.
Yüksek Eğitim döneminde hobi amaçlı resim yapmaya başlayan Miray Yurtseven Philip Morris A.Ş. Torbalı Marlboro Fabrikasından emekli olduktan sonra resim çalışmasına ayıracak daha fazla zaman bulabildi.
25 yıldır evli ve 2 çocuk sahibi olan Miray Yurtseven; "Bir ulus sanat ve sanatkardan yoksunsa, tam bir hayata sahip olamaz" düşüncesiyle çalışmalarını 10 yıldır Karşıyaka Sacide Yorulmaz Atölyesi'de sürdürmektedir.

Karşıyakalı Ressam Miray Yurtseven yağlıboya resim çalışmalarında peyzaj, portre, doku, ayrıntı ve natürmort çalışmaları ile sergide emek ve sanatın gücünü yansıtıyor.