Bu Blogda Ara

15 Şubat 2018 Perşembe

İZMİR BUCA GÖLET

Buca Gölet, Ege bölgesinin ve İzmir'in en gözde dinlence ve eğlence merkezlerindendir. 167 Bin m2 alan üzerinde kurulmuştur. Buca Belediyesi tarafından 1998 Nisan ayında yapımına başlanan Buca Gölet Regreasyon Alanı yaklaşık bir sene sonra, 1999 yılı Mart ayında halkın hizmetine sunulmuştur.
İçerisinde 300 kişilik Göl Restoran,600 kişilik Göl Salonu Seyir Cafe, Mangal alanı,Şarküteri, Amfitiyatro, Piknik Alanı, Ada Cafe&Pub, Seyir Terasları, Çocuk Oyun Parkları, Market, Bebek Bakım Odası, Mescid ve Otopark yer almaktadır. Bahar ve Yaz aylarında binlerce vatandaşla dolup taşan Gölet'de konser, tiyatro ve diğer etkinliklere mekan olan amfi tiyatro, piknik alanı, şehrin bunaltıcı havasından uzaklaşmak isteyenlere sunulan hobi bahçeleri, seyir terasları ile halkın hizmetindedir.     
Gölet alanında bulunan 3.500 kişilik Amfi Tiyatroda konserler, organizasyonlar, animasyonlar, etkinlik yapmak isteyen bütün gruplara emsallerinden daha düşük ücretlerle tahsis edilmemktedir.Belediyemiz, Mayıs ayından sonra yaz dönemi etkinliklerini de Gölet Amfi Tiyatroda düzenlemektedir.
Muhteşem göl manzarası ile eşsiz lezzetlerin buluştuğu Göl Restaurant, yenilenen yüzü ile hizmetinizdedir.750 kişilik kapasiteli mekanda, grup ve şirket yemekleri, düğün yemekleri, nişan, sünnet yemekleri ve iftar yemekleri düzenlenmektedir.Gölet Çocuk Oyun Parkları Çocukların hem eğlenebileceği hem de gönüllerince temiz havanın ve park alanının keyfini çıkaracakları güvenli bir ortam.
Mangal Alanı ve Şarküteride, kent stresinden uzaklaşmak, yorgunluğunu atmak isteyen misafirler için mangal ve şarküteri hizmeti sunuluyor.Buca Göl Pazarında Bucanın köylerinden gelen ve Buca Göl Pazarının tezgahlarında buluşan, tüm taze meyve ve sebzelere ulaşabilme imkanı sunuluyor.


Gölette Bahar ve Yaz aylarında Konser-Tiyatro ve diğer etkinlikler yapılmaktadır. Şehrin bunaltıcı havasından uzaklaşmak isteyen insanlar, hobi bahçeleri, seyir terasları, piknik alanları ve amfi tiyatrolar sunulan hizmetler arasındadır.