Bu Blogda Ara

19 Şubat 2018 Pazartesi

İZMİR KARŞIYAKA DRAGON CUP

İlki 2008’de gerçekleşen ve dünyanın 3 büyük festivalinden biri olan DRAGON FESTİVALİ, iş hayatına bambaşka bir pencere açtı. Türkiye genelinde gerçekleştirilen festival  bugüne kadar binlerce takım, onbinlerce yarışmacı ve yüzbinlerce bin davetli ile buluştu.Dünya markalarını bir araya getiren bu platform, sizlere su üzerinde kürek çekerek bambaşka alternatifler sunuyor.
Eğlencenin maksimuma ulaştığı DRAGON FEST; katılımcılara iş hayatının stresinden uzak, herkesin eşit olduğu, kıyasıya mücadele edilen keyifli anlar yaşatıyor. Ayrıca; çeşitli ikramlarla birbirinde çılgın yarışmaları, dans gösterilerini doğanın yeşilinde ve suyun mavisinde eğlenerek bulmak mümkün.
Dünyanın en geniş katılımlı su sporları organizasyonu olan 'Dragon Cup Turkey'in İzmir ayağı "Tek Yürek, Tek Kürek" sloganıyla, Karşıyaka Mavişehir sahilinde start aldı.Dragon Cup Turkey 2013 İzmir ayağı sporun birleştirici etkisi ve rekabetin yanı sıra çeşitli animasyonlar, workshop etkinlikleri ve sürpriz yarışmalarla 2 gün boyunca benzersiz bir spor deneyimini İzmirliler'e yaşatacak. 
İki gün sürecek spor organizasyonunda 23 takım dörderli gruplar halinde kendileri için hazırlanan 250 metrelik özel parkurda Championship ve Racing kategorilerinde birinci olmak için kürek çekecek. Etkinlikte ayrıca Bloco Entrudo Perküsyon Show, Kostüm Defilesi, Dragon Cup İzmir Dans ve sürpriz yarışmalar düzenlenecek. 
ŞAMPİYON TAKIM THAİLAND'A GİDİYOR 
Türkiye'nin 7 ilinde (İstanbul, İzmir, Ankara, Adana, Mersin, Gaziantep, Samsun) gerçekleştirilecek 8 organizasyon, 500'e yakın kurumu bir araya getirirken, binlerce şirket çalışanına da spor yaptırmayı hedefliyor.
Sezon boyu kendi illerinde verdikleri mücadeleyi 21-22 Eylül 2013 tarihlerinde İstanbul'da organize edilecek Türkiye finalinde, şampiyonluk ile taçlandıracak olan kurum, Thailand'da gerçekleştirilecek olan Kral Kupası Dragon Bot yarışlarına katılma hakkı kazanacak.