Bu Blogda Ara

15 Şubat 2018 Perşembe

İZMİR KARŞIYAKA TAY PARK

Karşıyaka Belediyesi tarafından Mavişehir’de 2010 yılında hizmete sunulan Tay Park, bir dinlenme alanı olmanın ötesinde bir konsepte sahip, çok özellikli bir proje olarak dikkat çekmektedir.Tay Park, apartmanlar arasında yaşayan çocukları doğayla ve hayvan sevgisiyle tanıştırıyor. Parkın birbirinden şirin pony atlarına, Kamerun koyununa, cüce keçiye, güvercin ve tavuklara dokunarak, hayvan sevgisini öğrenen minikler soluğu daha sonra oyun parkında alıyor.
Karşıyaka Mavişehir’in en gözde mekanlarından olan TAY PARK, güler yüzlü personeliyle, sabah 08:00 - akşam 21:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Güne mükemmel başlayacağınız serpme mükellef kahvaltı çeşitlerimiz haftanın yedi günü mevcuttur. 
120 kişi kapasiteli tesiste güzel vakit geçirirken, çocuklarınız da güvenlikli, geniş yeşil alanda ve oyun parkında gönül rahatlığıyla oynayabilir. Dileyenler, sadece sıra numarası alarak taylarımıza ücretsiz binebilirler.
Tay Park Kafe-Restoran'da serpme ve mükellef kahvaltı çeşitleri yanı sıra ızgara çeşitleri, tost çeşitleri, hamburger ve pizza çeşitlerinden de tadabilirsiniz.
Şehrin ortasında bambaşka bir dünyanın kapılarını açan Tay Park, Veteriner İşleri Müdürlüğü’nün içinde tam teşekküllü ameliyathanenin de bulunduğu polikliniği ile sahipsiz hayvanlara ücretsiz hizmet veriyor.Karşıyaka Belediyesi’nin hayvan ambulanslarıyla polikliniğe getirilen sahipsiz hayvanlar burada hem tedavi ediliyor, hem de sağlık kontrollerinden geçiriliyor.

Çocuklar için özel olarak dizayn edilmiş, yeşilliğin ve birbirinden eğlenceli oyuncakların arasındaki Toys Kafe'de çocuklar için hazırlanan özel menülerle unutulmayacak doğum günü ya da diğer özel gün kutlamalarınızı keyifle yapabileceğinizi unutmayın.
Gün boyunca gönüllerince eğlenme fırsatı bulan çocuklarını keyifle izleyen ebeveynlere ise, Tay Park Kafeterya’da lezzetli tatlar sunuluyor.Park içindeki At Binme Manej Alanı özellikle çocuklardan yoğun ilgi görmektedir.At Binme Manej Alanı’nın ilk maskotu Karamel kısa sürede çocukların sevgilisi haline gelmeyi başardı. 2011 yılında anne olan Karamel’in bu ünvanını sevimli yavrusu Karşıyaka şimdiden elinden almayı başararak, Tay Park’ın yeni maskotu oldu.