Bu Blogda Ara

15 Şubat 2018 Perşembe

İZMİR KARŞIYAKA SEYİRTEPE

Karşıyaka’da muhteşem köfrez manzarası ile doğanın birleştiği noktada Seyirtepe.Bu şehri yaşamak için vazgeçilmezdir.Seyirtepe şehrin güzellikleri keyfinize keyif katsın diye.İzmir Seyirtepesi Karşıyaka'nın en güzel yerinde İzmiri, İzmirlilerin ayağına sunan güzel bir tesis.
Eşsiz bir yaşam alanı, 2 adet 3000 kişilik aynı anda kır düğünü alanları, kapalı düğün mekanları, cafe ve restorantı ile, doğa ile iç içe yaşamın sıcaklığı, güneşin parıltısı, ılık meltem esintileri ile  her yerinde ayrı bir detay ile görülecek yerdir.
Karşıyaka Seyirtepede kahvaltınızı ,öğle yemeğinizi, akşam yemeğinizi afiyet ile yiyebilir ve sizlere özel steak çeşitlerinin ve steak soslarının tadına bakabilir, tamak zevkinizi zenginleştirebilirsiniz.
Karşıyaka'nın tam üzerinde, İzmir'in tamamını seyredebileceğiniz muhteşem manzaralı bir tesis.Doğal İzmir manzarası eşliğinde keyifli dakikalar yaşayabileceğiniz günün her saatinde manzara eşliğinde yemek yiyebileceğiniz Seyirtepe’ye uğramadan dönmeyin.
Karşıyaka ilçe sınırları içerisinde bulunan Seyirtepe, yemyeşil doğası ve büyüleyici Körfez manzarası ile kenti kuşbakışı görebileceğiniz yerlerden biri. Çocuklar için oyun alanları ve at binebileceğiniz bir alana da sahip olan Seyirtepe’de, şehri seyretmenin tadını çıkarabilirsiniz.
Bornova - Karşıyaka otobanının Örnekköy yol ayrımından 4 km gittikten sonra kapalı spor salonunun karşı yolundan girerek yaklaşık bir 4 km daha giderek Seyirtepe'ye varabilirsiniz.